Super śmieszne kawały zebrane w jednym miejscu. Sprawdź to oraz dobre przepisy na drinki
Nie jesteś zalogowany.
Ingredients
1 oz peach schnapps
1 oz Absolut vodka
1 oz amaretto almond liqueur
Pour peach schnapps into a shot glass, and add vodka. Add amaretto until vodka turns to a light brown, and serve.
Dobre! Ode mnie ma 5
Naprawdę genialny pomysł!
| » Ja Robot na poważnie - jakie prawa powinny mieć roboty w XXI wieku? Robotyzacja na początku XXI wieku postępuje w szybkim tempie. Ciągle powstają jakieś nowe roboty. Już niedługo wizja z takich filmów jak Ja, Robot (opartym na prozie Isaaka Asimova pod tym samym tytułem) nie będzie czystą fantastyką, lecz rzeczywistością. A skoro tak się stanie, potrzebne jest wyjaśnienie kwestii prawnych dotyczących relacji między ludźmi i robotami. Pierwsza tego typu próba pt. We Robot odbędzie się już w tym roku. Przeczytaj całą wiadomość na idg.pl | » CES 2012 - LG Magic Remote to pilot, który rewolucjonizuje sterowanie telewizorem? LG zaprezentowało na CES 2012 w Las Vegas nowy pilot do telewizorów Cinema 3D Smart TV - Magic Remote, który umożliwia rozpoznawanie głosu oraz gestów użytkownika. Przeczytaj całą wiadomość na idg.pl |