Wypij dobrego drinka i pośmiej sie z nami na forum :)

Super śmieszne kawały zebrane w jednym miejscu. Sprawdź to oraz dobre przepisy na drinki

Nie jesteś zalogowany.

#1 2008-06-03 03:56:55

tabor
Member

Zool recipe

Ingredients

1 oz peach schnapps
1 oz Absolut vodka
1 oz amaretto almond liqueur

Pour peach schnapps into a shot glass, and add vodka. Add amaretto until vodka turns to a light brown, and serve.

#2 2008-06-03 07:30:07

dela eden17
Member

Re: Zool recipe

Dobre! Ode mnie ma 5

#3 2008-06-03 10:05:46

dela eden17
Member

Re: Zool recipe

Naprawdę genialny pomysł!

Stopka forum

Powered by PunBB | Site Map
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson

what you see is what you get Pozycjonowanie Wałbrzych Konferencje darmowe ogłoszenia Żory Pozycjonowanie
» Ja Robot na poważnie - jakie prawa powinny mieć roboty w XXI wieku?
Robotyzacja na początku XXI wieku postępuje w szybkim tempie. Ciągle powstają jakieś nowe roboty. Już niedługo wizja z takich filmów jak Ja, Robot (opartym na prozie Isaaka Asimova pod tym samym tytułem) nie będzie czystą fantastyką, lecz rzeczywistością. A skoro tak się stanie, potrzebne jest wyjaśnienie kwestii prawnych dotyczących relacji między ludźmi i robotami. Pierwsza tego typu próba pt. We Robot odbędzie się już w tym roku. Przeczytaj całą wiadomość na idg.pl
» CES 2012 - LG Magic Remote to pilot, który rewolucjonizuje sterowanie telewizorem?
LG zaprezentowało na CES 2012 w Las Vegas nowy pilot do telewizorów Cinema 3D Smart TV - Magic Remote, który umożliwia rozpoznawanie głosu oraz gestów użytkownika. Przeczytaj całą wiadomość na idg.pl