Super śmieszne kawały zebrane w jednym miejscu. Sprawdź to oraz dobre przepisy na drinki
Nie jesteś zalogowany.
Młody malarz zachwala swój obraz potencjalnemu nabywcy:
- Jeden Japończyk chciał mi dać za niego 1000 złotych.
- Ja mogę dać co najwyżej 100 złotych.
- Bierz pan, nie można dopuszczać do tego, żeby nasze arcydzieła opuszczały ojczyznę.
Trzeba wziąć kawał marmuru i odrąbać wszystko, co w nim niepotrzebne. Auguste Rodin (1840 - 1917)
Nasz ból przedłuża się i zwiększa nieskończenie na skutek refleksji, jakiej nad nim dokonujemy. Henri Bergson
Jeśli żyjesz dość długo, spostrzegasz, iż każde zwycięstwo obraca się w klęskę. Simone de Beavoir
| » Firefox 3.6.13 - surfuj bezpiecznie Mozilla udostępniła w tym tygodniu przeglądarkę Firefox 3.6.13. Najnowsza wersja nie wprowadza żadnych innowacji, skupia się na naprawie 13 błędów w zabezpieczeniach. Są wśród nich łatki oznaczane jako "krytyczne", a jedna naprawia problem, który odkryto już w marcu 2010 r. Przeczytaj całą wiadomość na idg.pl | » Telewizory tracą popularność - po raz pierwszy od lat spadła sprzedaż TV Telewizory to jedne z najpopularniejszych urządzeń od lat. Ale dzisiaj chyba zaczyna się to zmieniać. Dane z rynku są niepokojące - według NPD DisplaySearch w 2011 roku całym świecie sprzedano tylko 247,7 miliona TV. To o 0,3 proc. mniej w porównaniu z poprzednim rokiem. Przeczytaj całą wiadomość na idg.pl |